Het Onderhuis

Harsen

Beenharsen

Met mooie gladde benen de lente en de zomer in, dat kan door middel van beenharsen. Als de benen geharst worden, blijven de haren langer weg doordat de haren uit de haarzakjes verwijderd worden.

Procedure

Voordat er met harsen begonnen kan worden, moeten de benen eerst voorbehandeld worden. Daarna wordt de warme hars op de huid aangebracht dit gebeurt met harsrollers.Vervolgens wordt hier overheen een strip stevig aangedrukt, zodat de hars met de haartjes verwijderd kan worden (vergelijkbaar met het snel aftrekken van een pleister). Zo worden beiden benen behandeld. De harsrestjes die nog achter blijven, worden met speciale olie verwijderd. Als afsluiting wordt er een frisse rustgevende crème over de benen aan gebracht.

 

Lip, Kin of Wenkbrauwen

Heeft u last van overmatige haargroei op uw bovenlip of kin of heeft u last van Ruud Lubbers wenkbrauwen. Dan is het bij het Onderhuis mogelijk om deze gebieden te harsen.

Procedure

Voor de beharing van bijvoorbeeld de boven lip, kin of wenkbrauwen, werken wij met vloeibare hars. Deze hars wordt warm aangebracht op de te behandelen plaats. Als deze hars is afgekoeld wordt de hars hard en kan dan makkelijk verwijderd worden, dit wordt dus niet met een strip gedaan. Deze hars is speciaal voor de huid van het gezicht samen gesteld.

In de salon werken wij met drie soorten hars.

Het is wel altijd heel erg prettig als u bij het maken van de afspraak ons even laat weten of u een gevoelige, normale of een dunne huid heeft. Dit heeft namelijk te maken met de soort hars die voor u huid geschikt is, zodat wij deze op tijd voor u afspraak warm klaar heb staan.

TIPS:

Voor het harsen:

  • Geen bodymilk of huidolie op de benen smeren voor de behandeling.
  • Geen gezichtscrème aan brengen voor dat u naar de salon komt.
  • Zorg dat de haartjes niet te kort of te lang zijn, het beste is 0,5 – 1 cm, dit voor een beter pakking van de hars en beter resultaat.
  • Het is beter om geen strakke kousen, sokken, panty`s of  broek te dragen voor het harsen. Het haar wordt dan te plat op de huid gedrukt.
  • Het liefst de dag van de afspraak niet met de benen in aanraking met zeep/badschuim tijdens het douche voor maar ook na het harsen.
  • Probeer altijd een afspraak te maken voor in de ochtend voor de benen te laten harsen, dit omdat u dan uitgerust bent en dus minder gevoelig dan wanneer u vermoeid bent.
  • Harsen bij voorkeur niet in de week en tot 3 dagen voor en na u menstruatie, omdat de meeste vrouwen dan gevoeliger zijn voor pijn.