Het Onderhuis

Acryl Nagels

Nagels zijn belangrijk. Een ouwe trui of een sjiek mantelpak, een joggingpak of je feestjurk, je nagels zijn altijd te zien. En verzorgde nagels betekenen een verzorgd uiterlijk. Moeilijk om je nagels er mooi en verzorgd uit te laten zien? Laat nagels verzorgen door een echte nagelstyliste!
De nagelstyliste bekijkt per persoon welke soort kunstnagel het mooiste effect geeft. Hoe lang je je nagels wilt, is natuurlijk je eigen keuze. De officiële regel is dat tweederde bestaat uit nagelbed en eenderde vrij is. Als je hele lange nagels op een te kort nagelbed wil, breken ze snel. De “look” van je nagels kun je ongelimiteerd aanpassen aan je stemming, de gelegenheid en je kleding. Nagels zijn belangrijk. Een ouwe trui of een sjiek mantelpak, een joggingpak of je feestjurk, je nagels zijn altijd te zien. En verzorgde nagels betekenen een verzorgd uiterlijk. Moeilijk om je nagels er mooi en verzorgd uit te laten zien? Laat nagels verzorgen door een echte nagelstyliste!

Nagels_01

De nagelstyliste bekijkt per persoon welke soort kunstnagel het mooiste effect geeft. Hoe lang je je nagels wilt, is natuurlijk je eigen keuze. De officiële regel is dat tweederde bestaat uit nagelbed en eenderde vrij is. Als je hele lange nagels op een te kort nagelbed wil, breken ze snel. De “look” van je nagels kun je ongelimiteerd aanpassen aan je stemming, de gelegenheid en je kleding.

 

 

Note:
Vanwege de hygiene en kostenoverweging bent u bij een nagelbehandeling ten aller tijden VERPLICHT tot het aanschaffen van een persoonlijke vijlen kit. Deze persoonlijke vijlen kit zal worden voorzien van uw naam.
Voor de vijlen kit berekenen wij een eenmalig bedrag van € 4,75. Deze kosten zijn bij uw eerste behandeling mee berekend.